Миколаївське районне управління юстиції

  

Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Правова допомога
konkurs advokatiw 5
Статистика
Головна » 2014 » Червень » 6 » Засідання МКМР
15:56
Засідання МКМР

4 червня 2014 року в м. Буську було проведено виїзне засідання Львівської обласної Міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення.

Нараду проводили керівник апарату Львівської обласної державної адміністрації, Голова Львівської обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з  правової світи населення Трещов Мирослав Миколайович та заступник начальника Головного управління юстиції, заступник Голови Львівської обласної міжвідомчої координаційно-методичної  ради з правової світи населення Юськів Богдан Іванович.

Особливу увагу на засіданні було приділено питанням виконання Плану додаткових заходів з тимчасового розміщення громадян України, які переселяються з Автономної Республіки Крим та міста Севастополя в інші регіони України, затвердженого Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 01 квітня 2014 року № 298-р, з метою отримання інформації з питань, які хвилюють громадян зокрема щодо розселення, медичного обслуговування, організації навчання та виховання дітей у дошкільних та шкільних навчальних закладах, працевлаштування, а також координати Штабу з розміщення сімей військовослужбовців, які перебувають на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя та реалізації Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України».

Також, по основних питаннях доповідали Довганик Л. М. – директор Львівського молодіжного центру  праці, Яковець О. С. – заступник директора департаменту соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації, Юркевич Ю.М. доцент кафедри цивільного права та процесу Львівського національного університету імені Івана Франка, голова Координаційної ради молодих юристів при Головному управлінні юстиції у Львівській області.

В засіданні брали участь члени Львівської обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради, начальники районних, міських, міськрайонних управлінь юстиції.

Переглядів: 758 | Додав: Дмитречко_В_М | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Сайти
Корисні посилання
 

 

 
 
 
 
 
 
 
Copyright MyCorp © 2024