Миколаївське районне управління юстиції

  

Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Правова допомога
konkurs advokatiw 5
Статистика
Головна » 2011 » Квітень » 20 » Увага! Триває передплата журналу "Бюлетень Міністерства юстиції України""
12:32
Увага! Триває передплата журналу "Бюлетень Міністерства юстиції України""
   Журнал «Бюлетень Міністерства юстиції України» – офіційне загальнодержавне періодичне юридичне науково-практичне видання, засновником якого є Міністерство юстиції України, яке видається один раз на місяць.
    На сторінках журналу висвітлюються актуальні питання правової політики держави та процесів державотворення, діяльності органів державної влади, у тому числі Міністерства юстиції України, судів, нотаріату та адвокатури, а також практика застосування законодавства та результати дослідження правової науки.
    З вересня 2010 року журнал має оновлений вигляд та наповнення!

    Зміст номера має такі рубрики:

   «Юридичні акценти»де Ви зможете ознайомитесь з думками фахівців щодо розвитку юридичного бізнесу в Україні, актуальних питань реалізації правової політики, судово-правової реформи та нормотворчої діяльності, організаційного забезпечення діяльності судів, процесів реформування нотаріату та адвокатури в Україні, паспортизації населення, реєстрації прав на нерухомість і операцій з нею, реєстрації політичних партій, громадських об'єднань та благодійних фондів, ліцензування юридичної діяльності, вдосконалення правової освіти населення та іншою правовою тематикою;

    «Правова наука» розглядає актуальні питання наукових досліджень у різних галузях права відповідно до переліку наукових спеціальностей.

    Прим. У рубриці розміщуються статті, що відповідають вимогам до оформлення статей, які подаються в наукове фахове видання, затверджені ВАК України.

«Персоналії», де на Вас чекає зустріч з відомими юристами сучасності, юридичною молоддю, адвокатами, нотаріусами, суддями, керівниками юридичних компаній, іншими представниками юридичної професії, з тими, хто творить сьогодення та майбутнє нашої держави.

    «Документи». Співробітники органів юстиції України, а також усі зацікавлені за допомогою журналу завжди матимуть у себе на столі відповідні накази, нормативно-правові акти, що безпосередньо стосуються роботи Міністерства, затверджені ним положення та інструкції з різних напрямків діяльності, а також численні матеріали з регіонів країни. Читачі зможуть також отримувати, як кажуть, з перших рук прийняті нормативно-правові акти, що регулюють важливі сторони життя нашої держави.

    «Фоторепортаж», який розповість у світлинах про правове життя Міністерства юстиції України, цікаві зустрічі Міністра, про події та заходи міністерства.

«Юридичний календар, привітання та інша цікава і корисна інформація».

    Щоразу в номері Ви матимете змогу ознайомитись із анонсом наступного номера видання.

    Передплата

Передплату на 2011 рік з будь-якого місяця можна оформити у всіх поштових відділеннях, у редакції, а також передплатних агенціях:

  • «Бюлетень Міністерства юстиції України»передплатний індекс – 22670.

Вартість передплати у відділеннях «Укрпошти» становить:       

Термін передплати«Бюлетень Міністерства юстиції України»: передплатний індекс – 22670

1 місяць

44,76 грн.

3 місяці

134,28 грн.

6 місяців

268,56 грн.

12 місяців

537,12 грн.


Переглядів: 1016 | Додав: АЛЯ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Сайти
Корисні посилання
 

 

 
 
 
 
 
 
 
Copyright MyCorp © 2024