Миколаївське районне управління юстиції

  

Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Правова допомога
konkurs advokatiw 5
Статистика
Головна » 2013 » Березень » 19
19 березня у смт. Розділ відбувся  виїзний прийом громадян за участі начальника Миколаївського районного управління юстиції В.М. Козловського, заступника голови  райдержадміністрації А.І.Пакульця,  спеціалістів управління соціального захисту населення райдержадміністрації та управління Пенсійного фонду України у Миколаївському районі.  Звернулося 5 осіб. Під час прийому порушувалися переважно соціальні питання, зокрема, щодо отримання соціальних допомог, пенсійного забезпечення тощо.  На всі  порушені питання  громадяни отримали кваліфіковані відповіді та роз’яснення.
Переглядів: 599 | Додав: Дмитречко_В_М | Дата: 19.03.2013 | Коментарі (0)

Як казав Аристотель, «кожна сім'я – частина держави».Але насильство в сім ї набуло таких масштабів і глибин, що вже занадто загрожують безпеці особи, суспільства та держави загалом.

 Насильство в сім'ї – явище не специфічно українське, а загальне, можливо, навіть світове.

Жорстоке поводження із дітьми в сім'ї не така вже й рідкість. Часто плутаючи методи ви ховання із  звичайним насильством, батьки намагаються бути «розпорядниками» життя власної дитини. Не знаючи іншого ставлення, малюки не можуть правильно оцінити ситуацію, тому самі, вважаючи себе винними навіть не намагаються захиститись. Але в суспільстві не прийнято казати про такі речі. Дуже часто один з батьків просто спостерігає за знущанням над своєю дитиною. Та насправді ця форма насильства існує у побуті дуже давно і поширена серед представників різних національностей, різного соціального та фінансового статусу, у сім’ях з різними світоглядами, світосприйняттям, релігійними вбачаннями.

Переглядів: 3109 | Додав: Дмитречко_В_М | Дата: 19.03.2013 | Коментарі (0)

Корупція є однією з найактуальніших соціальних проблем сучасності. Деякі дослідники взагалі вважають, що корупція стала основною політичною проблемою кінця XX століття. За будь-яких підходів та оцінок однозначно одне - корупція є проблемою, розв’язання якої для багатьох країн є надзвичайно актуальною справою. Це повною мірою стосується України, високий рівень корумпованості якої визнано її політичним керівництвом, законодавчим органом, вітчизняними та зарубіжними аналітиками, відповідними міжнародними інституціями.

Корупція в сучасних умовах стала чинником, який реально загрожує національній безпеці і конституційному ладу України. Це явище негативно впливає на різні сторони суспільного життя: економіку, політику, управління, соціальну і правову сфери, громадську свідомість, міжнародні відносини. Корумповані відносини все більше витісняють правові, етичні відносини між людьми, із аномалії поступово перетворюються у норму поведінки.

Переглядів: 1487 | Додав: Дмитречко_В_М | Дата: 19.03.2013 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Сайти
Корисні посилання
 

 

 
 
 
 
 
 
 
Copyright MyCorp © 2024