Миколаївське районне управління юстиції

  

Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Правова допомога
konkurs advokatiw 5
Статистика
Головна » 2013 » Лютий » 21 » Відбулось засідання «круглого столу» в районній бібліотеці
15:25
Відбулось засідання «круглого столу» в районній бібліотеці

 21 лютого 2013 року  в приміщенні Відділі культури і туризму,  охорони культурної  спадщини,  культурних  цінностей, національностей та релігій Миколаївської районної державної адміністрації відбулось засідання круглого столу з керівниками народних домів  Миколаївського району за участі начальника відділу культури і туризму,  охорони культурної  спадщини,  культурних  цінностей, національностей та релігій І.І. Іваночко,  керівника служби у справах дітей Миколаївської РДА З.Я. Цибульської, директора центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді І.В.Бови, головного спеціаліста Миколаївської районної ради М.І. Івах та  спеціаліста Миколаївського районного управління юстиції В.М. Дмитречка.

На засіданні було обговорено питання розвитку сімейних форм виховання на території району і співпраці із службою у справах дітей райдержадміністрації та центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, зокрема з соціальними працівниками, закріпленими за відповідними місцевими радами.  Також на засіданні «круглого столу» були підняті питання співпраці з народними домами Миколаївського району в питанні виконання Указу Президента України «Про національну програму правової освіти населення», щодо проведення Тижнів правових знань.

Окремим питанням обговорювалось співпраця з народними домами щодо розробки та реалізації мікропроектів, які оголошені Львівською обласною радою, за підтримки Миколаївської районної ради та місцевих рад.

  

  

Матеріал підготував: спеціаліст 1 категорії Миколаївського РУЮ В.М.Дмитречко


  

Переглядів: 531 | Додав: Дмитречко_В_М | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Сайти
Корисні посилання
 

 

 
 
 
 
 
 
 
Copyright MyCorp © 2024