Миколаївське районне управління юстиції

  

Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Правова допомога
konkurs advokatiw 5
Статистика
Головна » 2013 » Серпень » 23 » Відбулись тематичні зустрічі в Центральній районній бібліотеці та краєзнавчому музеї
12:23
Відбулись тематичні зустрічі в Центральній районній бібліотеці та краєзнавчому музеї

 

21 та 22 серпня 2013 року у рамках тижня правових знань до Дня Незалежності України у приміщенні Центральної районної бібліотеки проведено тематичну зустріч.

Урочисту частину заходу розпочала директор бібліотеки Віра Блискун, а на закінчення запросила присутніх відвідати книжкову виставку «Моя Батьківщина – моя Україна».   Вчитель історії Миколаївської ЗОШ №1 Ганна Кахнич прочитала доповідь «Нація будує державу - держава захищає націю». У підсумку зазначила, що незалежність України - це споконвічна мрія наших батьків, дідів і прадідів, величезна праця і безмежна відповідальність, почуття гордості за свій народ і його державність, любов до отчого дому і вірна дорога в майбутнє.  І те, що народ наш вистояв, зумів піднятися з колін, прийшов до самоусвідомлення своєї самобутності, говорить про його життєдайність. Опісля до слова долучився і спеціаліст Миколаївського районного управління юстиції Володимир Дмитречко, який доповідав на тему «Прапор України, рідний, заповітний». Зокрема зазначив, що державний прапор – один з трьох офіційних державних символів, які символізують суверенітет держави.  

 Святкову ж програму подарувала присутнім середня група театру «ХЛІБ» (БДЮТ) у складі Ірини Наконечної, Василя Кобрина, Юлії Лешковят, Романа Збудовського, Вікторії Блискун,  Ростислава Шляхетка, Олени Федишин, Марти Рибак  під керівництвом Наталії Жуковської. Розпочали гуртківці виступ врученням хліба господині установи, а також порадували аудиторію тематичними  віршами  та виконанням  пісень «Незнайомий мій брат» та «Дочка героя» під акомпанемент гітари. А Марія Ганич, завідувач музею Уляни Кравченко та Миколи Устияновича, зазначила, що дуже радісно мати таку славну, творчу та активну молодь.  

На закінчення заходу приємною несподіванкою став виступ активного читача бібліотеки Павла Макаревича, який заспівав  «Україну» та  «Два кольори». Своїм душевним та щирим співом хлопчина  полонив публіку та спонукав до спільного виконання.

 До речі, аналогічний захід відбувся і в історико-краєзнавчому музеї Миколаєва.  Організували свято Центральна районна бібліотека спільно із Миколаївським районним управлінням юстиції. 

Переглядів: 592 | Додав: Дмитречко_В_М | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Сайти
Корисні посилання
 

 

 
 
 
 
 
 
 
Copyright MyCorp © 2024