Миколаївське районне управління юстиції

  

Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Правова допомога
konkurs advokatiw 5
Статистика
Головна » 2013 » Червень » 21 » Участь у виїзному засідання Обласних Міжвідомчих координаційно-методичних рад в місті Теребовлі
16:19
Участь у виїзному засідання Обласних Міжвідомчих координаційно-методичних рад в місті Теребовлі

З метою реалізації Указу Президента України «Про національну програму правової освіти населення» від 18 жовтня 2001 року №992/2001, підвищення рівня правової освіти населення, створення належних умов для набуття громадянами правових знань, відповідно до спільного Плану роботи Головних управлінь юстиції у Львівській та Тернопільській областях 19 червня 2013 року відбулося  виїзне засідання Обласних Міжвідомчих координаційно-методичних рад в місті Теребовлі Тернопільської області.

Мета даного засідання полягала в  обміні  досвідом роботи Львівського та Тернопільського обласних управлінь юстиції.

Із вступним словом виступили(Відкрили дане засідання) Бандура І.С. – начальник Головного управління юстиції у Тернопільській області та Юськів Б.І. – заступник начальника Головного управління юстиції у Львівській області.

Від Львівської області виступили: начальник Дрогобицького міськрайонного управління юстиції Щерба Р.І. з питанням: «Надання безкоштовної правової допомоги з метою дотримання гарантованих Конституцією України соціальних, земельних, житлових прав населення Львівщини» та начальник Миколаївського районного управління юстиції Козловський В.М. - «Роль громадських організацій у розвитку право виховної та правоосвітньої роботи серед молоді Львівщини».

Від Тернопільської області виступили: начальник Бережанського районного управління юстиції Браїловська З.Т. «Попередження рецедивних злочинів через соціальний супровід звільнених з місць позбавлення волі на прикладі Бережанського району Тернопільської області» та  начальник Чортківського районного управління юстиції Жигунова І.Є. з питанням «Позитивний досвід стану правової освіти в загальноосвітніх навчальних закладах на прикладі Чортківського району Тернопільської області».

Обговорювалося також питання  роботи громадських приймалень при райдержадміністраціях, відмічено, що це питання досить актуальне. Робота громадських приймалень вкрай необхідна сільському населенню, оскільки юридичні консультації надаються на безоплатній основі кваліфікованими фахівцями.  Особливо на даний час, коли проводяться зміни у порядку оформлення права на земельну ділянку та інше майно.

У своїх доповідях виступаючі акцентували увагу на співпрацю органів виконавчої влади, засобів масової інформації, освітніх, культурних закладів, установ, організацій в напрямку правової освіти населення, а також окреслили проблемні питання в роботі.

По завершенні засідання були прийняті відповідні рекомендації для використання в роботі.




Переглядів: 555 | Додав: Дмитречко_В_М | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Сайти
Корисні посилання
 

 

 
 
 
 
 
 
 
Copyright MyCorp © 2024