Миколаївське районне управління юстиції

  

Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Правова допомога
konkurs advokatiw 5
Статистика
Головна » 2013 » Жовтень » 2 » Проведено семінар-нараду з фахівцями соціальної роботи
15:18
Проведено семінар-нараду з фахівцями соціальної роботи


Сьогодні, 02 жовтня 2013 року проведено семінар-нараду із фахівцями Миколаївського районного центру соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді. Даний захід було проведено в актовому залі Школи мистецтв за участі -   Чупика О.Т. – керівника апарату Миколаївської районної державної адміністрації, голови МКМР з правової освіти населення; Козловського В.М. - начальника Миколаївського РУЮ; Бови І.В. - директора центру соцслужб для сім’ї, дітей та молоді; Цибульської З.Я. – керівника Служби у справах дітей Миколаївської РДА; Кахнича А.О. – начальника сектору міліції у справах дітей Миколаївського РВ ГУМВСУ у Львівській області та працівниками районного управління юстиції та фахівців із соціальної роботи.

Нагадаємо, на виконання нових соціальних ініціатив Президента України до штату центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у 2012 році введено посади фахівців із соціальної роботи. У Львівській області їх чисельність складає 709 посад у районних та міських центрах соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Кваліфікаційна характеристика професії «Фахівець із соціальної роботи», затверджена наказом Міністерства соціальної політики України від 25 травня 2012 року № 309.

На семінарі-нараді розглядались питання про організаційно-правові засади соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю, поняття сім’ї без реєстрації шлюбу, права та обов’язки осіб, які не перебувають в офіційно зареєстрованому шлюбі та їх дітей, роботу фахівців з соціальної роботи, захист житлових та майнових прав дітей-сиріт, про кримінальну відповідальність неповнолітніх та попередження дитячої злочинності. Семінар-нарада викликав багато питань,по яких були надані кваліфіковані відповіді та консультації. Після семінару-наради начальником Миколаївського районного управління юстиції від РУЮ було вручено подяки та цінні подарунки до дня професійного свята -Дня юриста.

За результатами проведеної семінару-наради були підготовлені методичні рекомендації.

  

 

      

 

Переглядів: 796 | Додав: Дмитречко_В_М | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Сайти
Корисні посилання
 

 

 
 
 
 
 
 
 
Copyright MyCorp © 2024