Миколаївське районне управління юстиції

  

Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Правова допомога
konkurs advokatiw 5
Статистика
Головна » 2013 » Серпень » 29 » Офіційний вісник України
10:56
Офіційний вісник України

(Передплатні індекси:

40433 – паперовий журнал;

01546 – у теках із роз’ємними замками з підтримкою текстів актів у контрольному стані;

48345 – електронний варіант;

22408 – дайджест російською мовою, електронний варіант)

Указом Президента України від 22 січня 1996 року № 73 "Про видання збірників актів законодавства України" на Міністерство юстиції України покладено функції офіційного видавця збірників актів законодавства.

На виконання зазначеного Указу Президента та відповідно до Указу Президента України від 13 грудня 1996 року № 1207 "Про опублікування актів законодавства України в інформаційному бюлетені "Офіційний вісник України" Міністерство юстиції України разом з Головним державним об’єднанням правової інформації Міністерства юстиції України, починаючи з 1997 року, видає бюлетень "Офіційний вісник України", у якому публікуються всі поточні нормативно-правові акти, які надійшли до Мін’юсту та включені до Єдиного державного реєстру нормативно-правових актів. Це закони України, постанови Верховної Ради України, укази і розпорядження Президента України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, рішення і висновки Конституційного Суду України, зареєстровані в Мін’юсті нормативно-правові акти міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, органів господарського управління та контролю, Національного банку України, міжнародні договори України, що набрали чинності, рішення Міністерства юстиції України про скасування державної реєстрації нормативно-правових актів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, акти Міністерства економіки України, що вносять зміни до постанов Кабінету Міністрів України. Також в "Офіційному віснику України" публікуються оголошення про відкриття провадження в адміністративній справі щодо оскарження нормативно-правового акта, резолютивна частина постанови суду про визнання нормативно-правового акта незаконним або таким, що не відповідає правовому акту вищої юридичної сили, і про визнання його нечинним, рішення Європейського суду з прав людини, регуляторні акти, що не підлягають державній реєстрації в Міністерстві юстиції України. Нормативно-правові акти друкуються із зазначенням реєстраційного коду акта в Єдиному державному реєстрі нормативно-правових актів.

Для більш оперативного доведення нормативно-правових актів до громадян та юридичних осіб та скорочення терміну оприлюднення актів з січня 2007 року "Офіційний вісник України" видається двічі на тиждень із скороченням терміну підготовки оригінал-макету та друку до 10 днів, що забезпечує офіційне оприлюднення нормативно-правових актів у п’ятнадцятиденний строк після їх прийняття у встановленому порядку і підписання.

Указом Президента України від 10 червня 1997 року № 503 "Про порядок офіційного оприлюднення нормативно-правових актів та набрання ними чинності" "Офіційному віснику України" надано статус офіційного друкованого видання, у якому підлягають оприлюдненню державною мовою акти Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України. На титульному аркуші зазначається дата виходу в світ бюлетеню. Ця дата необхідна для визначення дати набуття чинності нормативно-правовими актами.

Двічі на рік видаються хронологічні покажчики до актів, опублікованих у "Офіційному віснику України", а також алфавітно-предметний покажчик.

Детальніша інформація про "Офіційний вісник України", зміст номерів та тексти нормативно-правових актів, розміщених в бюлетені, приведені на веб-сайті Головного державного об’єднанням правової інформації Міністерства юстиції України:

www.gdo.kiev.ua

Динамічний розвиток законодавства в державі, великий обсяг змін та доповнень до чинних актів зумовили потребу у запровадженні нових засобів підтримки нормативно-правових актів у контрольному стані.

Саме для вирішення цієї проблеми та на виконання Указу Президента України від 27 червня 1996 року № 472 "Питання оновлення збірників актів законодавства України" Міністерство юстиції у співпраці з Українським інформаційно-правовим центром з січня 2003 року видає "Офіційний вісник України" крім звичного варіанту також у теках з роз’ємними замками з підтримкою актів у контрольному стані. Тека (тверда обкладинка) розрахована на два чи три номери бюлетеню. Перший з цих номерів надсилається передплатникам у теці, а наступні – у конвертах. До кожного номеру бюлетеню додається комплект "Зміни", у якому знаходяться аркуші, які містять нову редакцію частин актів чи доповнення до актів, які були надруковані у попередніх номерах бюлетеню. Підтримання у контрольному стані проводиться шляхом заміни або вставки окремих аркушів з новими редакціями актів.

За інформацією звертатись:

- "Офіційний вісник України" (передплатний індекс 40433): 
паперовий журнал тел. (044) 271-16-61, 271-16-62

- "Офіційний вісник України" у теках із роз’ємними замками з підтримкою текстів актів у контрольному стані (передплатний індекс 01546 ): 
тел. (044) 528-22-16, 502-10-42

- "Офіційний вісник України" (передплатний індекс 48345): 
електронний варіант

- "Офіційний вісник України" (передплатний індекс 22408): 
дайджест російською мовою, електронний варіант

Переглядів: 1405 | Додав: Дмитречко_В_М | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Сайти
Корисні посилання
 

 

 
 
 
 
 
 
 
Copyright MyCorp © 2024